Afhalen, verzenden en retourneren

Gratis Bezorgd bij bestelling va. € 200,-


Onder de € 200,- vragen wij een bijdrage in de bezorgkosten ter grootte van € 50,-. Woont u op de Waddeneilanden? Neem dan even contact op met ons over de bezorging.
Ook kunt u uw bestelling op afspraak afhalen bij ons.

Wanneer u niet tevreden bent met één van de geleverde producten neemt u dan contact op met onze klantenservice en leest u de informatie op deze pagina zorgvuldig.

Wanneer u niet tevreden bent met één van de geleverde producten neemt u dan contact op met onze klantenservice en leest u de informatie op deze pagina zorgvuldig.

Retourvoorwaarden
Als consument kunt u binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het product zonder opgaaf van redenen gebruik maken van het herroepingsrecht. U dient altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice.
Bij bepaalde goederen kan om diverse redenen het herroepingsrecht worden uitgesloten. Producten kunnen alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog verzegeld is. Alleen wanneer het product, de beschermfolie en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren, kan er na telefonisch overleg met ons aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht.
Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending. In geval van ontbinding is de consument verplicht het ontvangen product binnen 14 dagen na de ontbinding aan Van Doornik Trading v.o.f. terug te zenden in de staat waarin het product is ontvangen. De kosten voor het terugzenden van het product zijn voor rekening van de consument.
Indien de consument van het herroepingsrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Van Doornik Trading v.o.f. binnen veertien dagen zorg voor terugbetaling van het door de consument aan Van Doornik Trading v.o.f. betaalde bedrag, middels een bankoverschrijving, mits de retourzending in goede staat is ontvangen. Van Doornik Trading v.o.f. is niet aansprakelijk voor enige schade -diefstal of verlies daaronder begrepen- die bij terugzending aan de verpakking of het product ontstaat. Indien het product niet conform de voorwaarden is ontvangen dan wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd. Het product blijft eigendom van consument welke verplicht is haar eigendom binnen twee weken af te halen. Op verzoek kan het product ook worden teruggestuurd.
Het ruilen van producten die duidelijk van persoonlijke aard zijn is niet mogelijk. Het ruilen van producten die uitsluitend op verzoek van consument door Van Doornik Trading v.o.f. voor consument worden besteld of verwaardigd of tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de afnemer is niet mogelijk.

Binnen 14 dagen gebrek melden
De consument is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Klachten van koper, die betrekking hebben op gebreken aan het product of de levering, die uiterlijk waarneembaar zijn, moeten door de koper binnen 14 dagen na levering, aan Van Doornik Trading v.o.f. ter kennisgeving worden gebracht.

Kosten retourzendingen
Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 14 dagen na retour ontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor rekening van de consument.

Ingeval van retouren zijn wij genoodzaakt om hiervoor een bedrag in rekening te brengen (voor verwerkingskosten, productiekosten, transportkosten en / of administratiekosten) van tenminste 10% van het oorspronkelijke factuurbedrag.

Retouradres:
Neem hiervoor contact op met Van Doornik Trading v.o.f.