Vierkante Lichtkoepels

De goedkoopste lichtkoepel vindt u bij skylux-webshop.nl
U wilt meer licht laten binnenkomen in uw aanbouw of serre? Dan is een lichtkoepel een uitstekende oplossing. Maar wist u dat een lichtkoepel nog meer voordelen heeft dan dat extra licht? Zo kan een lichtkoepel in de zomer voor wat extra verkoeling zorgen. Verder kan een lichtkoepel een extra veilig gevoel geven, omdat het een vluchtweg biedt in noodgevallen. Het is bovendien een goedkope oplossing. Zeker als u bestelt bij skylux-webshop.nl. Bij ons vindt u voor een aantrekkelijke prijs de lichtkoepel die u zoekt.

Breed assortiment lichtkoepels en opstanden
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan lichtkoepels. Zo kunt u bij ons terecht voor een ronde, bolvormige en piramidevormige lichtkoepel. Daarnaast zijn ook opstanden bij ons verkrijgbaar in vierkante, rechthoekige en ronde vorm. Al deze lichtkoepels kunt u bij ons bestellen in de afmeting die u wenst. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, u kunt bij ons al een lichtkoepel kopen voor 52 euro.

Kwaliteit van Skylux
Al onze lichtkoepels zijn van het merk Skylux en gemaakt van polycarbonaat of acrylaat. Beide zijn zeer stevige materiaalsoorten. Polycarbonaat is zelfs 250 keer slagvaster dan glas dat dezelfde dikte heeft, haast onbreekbaar dus. Daarnaast is polycarbonaat ook inbraakwerend, weerbestendig en van duurzame kwaliteit. De opstanden in onze collectie zijn gemaakt van pvc. Pvc-opstanden zijn isolerend. U kunt rubberdaken, pvc en andere dakmembranen eenvoudig combineren met de pvc-opstanden van Skylux. De opstand is bovendien eenvoudig te plaatsen. U kunt kiezen voor een koepel die opengaat of een vaste koepel.

De beste webwinkel voor uw lichtkoepel
skylux-webshop.nl is de beste webwinkel voor uw lichtkoepel, maar ook voor complete veranda’s, verandadaken en polycarbonaat platen van professionele kwaliteit. U krijgt op al onze producten 10 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren alleen originele producten van de fabrikant. U kunt uw bestelling door ons laten bezorgen, of de producten zelf afhalen in onze vestigingen in Nijkerk en Bunschoten. Bezorging gebeurt overdag, ’s avonds of op zaterdag. Nog vragen? Neem dan contact op, onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Lees meer