Skylux® PVC Opstand 16/20 rechthoek 75x125 cm

Levertijd:
2-14 werkdagen (extern op voorraad)
€241,00
Incl. btw

Vragen of advies na het lezen van deze informatie?

Bel ons op 033 - 2586028 voor al uw vragen

Of stuur een e-mail [email protected]


Product inhoud

Skylux® PVC Opstand 16/20 rechthoek 75cm x 125cm
- Dagmaat: 75cm x 125cm
- Buitenmaat: 95cm x 145cm

Garantie: 10 jaar fabrieksgarantie

Download Skylux® Opstand Montage voorschriften (PDF, 361 KB)
Download Skylux® Opstand Technische informatie (PDF, 111 KB)

Productomschrijving

Pvc-opstanden zijn isolerend. Bitumendaken, rubberdaken, pvc en andere dakmembranen kunnen probleemloos gecombineerd worden met de Skylux® pvc-opstanden. De plaatsing van de pvc-opstand is vrij eenvoudig. Zowel het koud als warm verkleven van de dakbedekking, vlamlassen of met warme lucht lassen, gaat probleemloos. De pvc-opstand is hittebestendig tijdens het vlamlassen van waterdichtingsmembranen.

Door de speciale isolerende kamerstructuur blijft de pvc-opstand intact tijdens het plaatsen van de dakbedekking. De pvc-opstanden zijn isolerend en door hun volledige recycleerbaarheid minder belastend voor het milieu. De pvc-opstanden zijn zeer stevig en licht in gewicht. De afwerking langs binnen is mooi glad en vraagt geen bijkomende behandeling.

De pvc-opstand kan voorzien worden van een vaste of opengaande koepel. Het openen kan mechanisch, met een spindel of manuele kettingspindel en draaistok. Het openen kan ook elektrisch, met een motor 230V of een al of niet telegestuurde kettingmotor 230V of 24V. De opengaande opstand wordt voorzien van een opengaand raam. Dit raam is naar keuze het standaard PVC raam (ST) of het super isolerend PVC raam EP 25. Het PVC raam EP 25 wordt steeds voorzien van een meerwandige polycarbonaat beglazing TOP-X 25 mm die in combinatie met een Skylux koepel een superieure isolatie biedt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen